Hjemmelaget slår aldri feil

Mote

Hjemmelaget slår aldri feil

Hei skjønninger!

Jeg må bare si WOW, for en fantastisk respons. Det er lenge siden jeg har fått så mange fine og utdypende meldinger. Tusen takk for at du tok deg tiden til å engasjere deg, og ikke minst dele dine tanker med meg.

I dag ønsker jeg å vise frem min utrolig fine genser som er laget av min talentfulle mamma. Tenk at det går an å lage denne ved hjelp av ett parr strikkepinner! Genseren var min 25-års gave som jeg fikk tidligere i år, men ettersom det var full fokus på fødsel og valper så satte jeg fotograferingen litt på vent frem til nå.

Jeg setter så ufattelig stor pris på den harde jobben som ligger bak denne genseren. Tenk at jeg er så heldig som kan eie noe så unikt, ja noe som INGEN andre har. Det meste som ligger i klesskapet mitt er masse-produsert, og selv om plaggene er kule de, så kan ingenting måle seg med skreddersydd genser som er laget av kjærlighet.

Hva er den beste gaven du har fått?

Vi snakkes senere,
Florentina

Leave your vote

1 point
Upvote Downvote

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…

Hjemmelaget slår aldri feil

time to read: 1 min
0