Hvordan jeg redigerte dette bildet

Fotografi

Hvordan jeg redigerte dette bildet

Hei skjønninger! 

Her kommer det en liten oppdatering slik at dere vet at jeg lever, hihi. Jeg fikk den selvtilitts-boosten av å lære meg noe nytt i dag, og tenkte jeg skulle dele det med dere. Hvis du er som meg, som ble nysgjerrig på andre bloggere som alltid får til å ta det perfekte solnedgangsbildet så bør du fortsette å lese her. Jeg klarte det selv!!!

Det er faktisk ganske enkelt å gjøre i Photoshop! Jeg lærte meg dette for noen timer siden, så ikke drep meg for mine teite feil ?

TIPS #1:
Se på noen Youtube toturials. Jeg trodde jeg visste det meste, men så feil kunne jeg ta. Jeg kan åpenbart 2% av hele Photoshop, haha. Alt jeg trengte i livet mitt var denne karen her: SE VIDEO HER.
Så stor takk til han for all den inspirasjonen jeg fikk av å kun se en video.

TIPS #2:
De aller fleste tenker ikke over at å rappe ett bilde fra Google kan gi deg problemer. Fotografen bak bildet kan faktisk sende deg en faktura for at du har brukt bildet! Selv om du bare bruker det til private formål. Noen fotografer jobber aktivt med å finne folk som stjeler bildene deres kun for å tjene litt ekstra lommepenger. Så at «det skjer ikke meg» ville jeg absolutt ikke tenkt. Den beste, og ikke minst lovlige måten å bruke bilder på er å kjøpe opphaverens verk via nettsider som www.creativemarket.com Jeg har funnet masse fantastiske ting der!

TIPS #3:
Når du redigerer så er det viktig at du er nøye rundt alle kanter. Jo mer presis du er, jo finere blir resultatet. Og ikke glem å slå deg litt løs. Når du ser en video på Youtube så er det lett å bli litt for opptatt av å gjøre nøyaktig som Youtubern. Ingen bilder er like, og du må bare bruke magefølelsen og kreativiteten din for alt det er verdt. Det er ingenting som er rett eller galt. Jeg har innsett at å redigere tar laaang tid hvis du skal få det helt perfekt. Så ikke la tålmodigheten din ta knekken på deg. Ta til deg tilbakemeldinger underveis slik at du ikke blir helt blind.

Sååå dette var mitt aller første forsøk. Det tok meg rundt 3 timer med min 7 år gamle TREIGE Mac… (Ja, jeg trenger litt sympati…)

Hvilken versjon likte du best?

Vi snakkes,
Florentina

Leave your vote

1 point
Upvote Downvote

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…

Hvordan jeg redigerte dette bildet

time to read: 2 min
0