Hvorfor jeg fjernet puppene.

Livsstil

Hvorfor jeg fjernet puppene.


Nå er det endelig på tide med en ny Youtube video! Og denne er spesielt etterlengtet. I hele 3 år har jeg ventet med å publisere den virkelige grunnen til at jeg fjernet puppene mine…

1 august 2016 kunne jeg endelig bli sillikon-fri igjen etter flere vanskelige år. Nå begynner det å bli veldig old-news, men jeg ventet en liten stund (med vilje) for å kunne gi dere ett fult bilde på hele prosessen. Det er jo det langvarige resultatet vi alle ønsker oss.

Sååå hvor starter jeg…Min aller først operasjon ble utført på den altfor unge 19-år gamle meg. Den perfekte alderen til å bli påvirket av alt, og den alderen du tror du tenker utrolig logisk (eller, vi tror vel alltid at vi er smarte uansett alder). Jeg endte opp med å hate utseendet mitt, noe jeg ikke følte før jeg la meg på operajonsbenken. Det var ikke bare selve plastikken som så flask ut, men nå hadde jeg plutselig pupper som delte seg i to hver gang jeg løftet armene. GREAT. Så det er absolutt ingen garanti for at resultatet blir feilfritt. Og når du først har startet, så er det ganske stor sannsynlighet for at du må igjennom flere operasjoner i fremtiden. Det er derfor veldig viktig å forstå alvoret i denne beslutningen du velger å ta ovenfor helsen din.

Var det verdt det for meg? Jeg er 25 år nå, straks 26. Sekundet jeg kom ut fra min andre operasjon forsto jeg at dette ikke var noe jeg ønsket å leve med resten av livet mitt. Selv om jeg ikke fikk «breast implants illness» så var det utfordrende for meg å trene uten smerter i brystet. Det bygde seg et stort hat for brystene mine, til ett punkt hvor jeg følte meg fanget i en pornostjerne sin kropp.

Nå har det gått 3 år siden jeg fjernet alt sammen. Det eneste jeg sitter igjen med er masse tanker rundt det med at jeg risikerte helsen min for noe så idiotisk. Flere operasjoner som ikke var nødvendig til å begynne med.

Jeg forklarer hele historien min i videoen under ♡


Tusen takk for at du tar deg tid til å høre min historie! XX

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…

Hvorfor jeg fjernet puppene.

time to read: 1 min
0