JEG HAR ETT PROBLEM.

Livsstil

JEG HAR ETT PROBLEM.

Ok. Dette er første gangen jeg klarer å innrømme det. Jeg innså først da kassedamen kommenterte mitt høye sjokolade forbruk at nå har det gått for langt.
Det merkeligste med det hele er at jeg kan føle meg mye bedre av å ta en sjokoladebit. Spesielt hvis jeg oppdager sjokolade på tilbud (som er 99,9% av tiden…) så føler jeg meg nødt til å slå til med et gigakjøp slik at jeg kan iallefall spare noen kroner. Ehm, vell du skjønner nok at DET går ikke helt etter «spare» planen. Fordi problemet er at så fort sjokoladen trer en fot innenfor døren min, så er den borte igjen til solen står opp igjen. Jeg spiser jo mye mer sjokolade enn det jeg skulle i utgangspunktet. Nå har det kommet til et punkt at jeg blir ikke fornøyd med bare en plate, jeg må ha mer. Jeg tror jeg faktisk er avhengig…. Så jeg har dokumentert litt av hverdagen min, og veien jeg har tatt for å stoppe denne overspisingen. Jeg håper videoen er litt underholdene, selv etter timesvis med filming, redigering, gråting og nesten bare gitt opp hele prosjektet. Hvis du ikke har abonnert på kanalen min så gjør gjerne det! xx Flow

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…

JEG HAR ETT PROBLEM.

time to read: 1 min
0