Når du har satt deg fast

Tanker

Når du har satt deg fast

Ok, så du himler nok med øyene. Det er vanskelig å ikke tenke på det når du blir møtt med daglige påminnelser. Og det er lett å bli dratt inn i det. Til et punkt hvor det begynner å kontrollere livet ditt.

Som du sikker har skjønt til nå så har jeg noen uvaner som jeg prøver å bearbeide. Kanskje jeg rett og slett har vært altfor fokusert, helt til at det tok en vending og slo tilbake på meg? Eller kanskje jeg prøver for hardt å finne en unnskyldning til hvorfor det skjedde. 


Samme shorts: bare 2 år imellom.

Det jeg har forstått er at jeg trenger hjelp. Jeg har innsett at jeg klarer ikke å fikse alt på egenhånd, selv etter mine fantastiske Google søk. Jeg trenger en løsning som varer, en løsning som jeg kan integrere. 

Jeg må finne kjærligheten for mat.
Jeg må lære meg å trene på en god måte.
Og mest av alt,
Jeg må mestre en ferdighet; nemlig å elske me selv.

Ironisk nok så lagde jeg en spilleliste på Spotify, fordi I ÅR skulle bli mitt år. «Getting fit 2019». Jeg har heldigvis aldri måtte kjempe for å leve ett sunt liv. Men i et øyeblikket jeg setter Fitness mål, er også da jeg tar en vending i helt motsatt retning. Selv om jeg har så lyst til å kjefte på meg selv for mine dårlige valg, så forstår jeg samtidig at det kommer til å grave ett dypere hull for meg å falle ned i. 

Ugh. Det eneste positive akkurat nå er at jeg er enda mer klar over at NÅ må jeg gjøre noe for meg selv.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…

Når du har satt deg fast

time to read: 1 min
0