OM MEG

Hei! Først og fremst så ønsker jeg å benytte muligheten til å si TUSEN takk for at du klikket deg inn på bloggen min og ønsker å bli bedre kjent med meg. Send meg gjerne en melding. Jeg har veldig lyst til å bli bedre kjent med deg også! ♡

Lets do this! Jeg har hatt flere kallenavn gjennom årene, blant annet Florentinaa og Sparklingpurplecutie (Uff…), men da jeg bestemte meg for å bli litt mer «merkevare-ish» byttet jeg til mitt nåværende navn Foreverflow. Mitt ekte navn er Florentina og jeg er en 25 år gammel klesdesigner, fotograf og Youtube personlighet. Jepp, jeg er en nerd med utseendet til en blond bimbo.

Min internett-historie startet på Youtube i 2009. Etter å ha skapt generasjon etter generasjon i The Sims 2 litt for mange ganger, nådde jeg ett punkt hvor spillet faktisk ble litt kjedelig. Det var da jeg åpnet en helt ny verden for meg, nemlig VIDEO. Jeg lagde noen Sims musikkvideoer til populære hittlåter, og videoene jeg publiserte ble knyttet opp til artistenes offisielle musikkvideoer. Det ga meg et godt grunnlag med visningstall og abomenter. & en morsom sidestory: Jeg møtte min første bestevenninne i Youtube kommentarfeltet og dagen jeg ble myndig tok jeg første fly til Nederland for å møte henne for første gang.

Da jeg var 16 år gammel oppdaget jeg Shane Dawson på Youtube. Han introduserte en helt ny verden som jeg ble veldig interessert i å ta del i. Jeg endret videostilen min fra Sims musikkvideoer til å kaste meg selv foran kamera for første gang. På dette tidspunktet kunne jeg ikke en gang snakke engelsk. Jeg ble faktisk sendt på ekstra  engelsk undervisningstimer for at jeg ikke skulle henge for langt bak resten av årskullet mitt. Jeg var virkelig helt elendig i engelsk, men av en eller annen merkelig grunn følte jeg at jeg skal ikke snakke morsmålet mitt(Ja, jeg er rar…haha). Så Youtube ga meg en enorm motivasjon til å lære meg engelsk. Jeg ble helt besatt av Hight School Musical, og fant ut at det kunne være en god idè å hente litt engelsk-kunnskap fra filmene. Jeg begynte å repetere alle replikkene for å smake på ordene. Det forklarer hvorfor jeg har en hint av amerikansk aksent i dag. Med litt mer rakere rygg tok jeg steget videre ut av min komfortsone og opprettet en ny kanal under navnet Sparklingpurplecutie som min hoved kanal og SPCflorentina som «bak kulissene» og personlig kanal. (Jeg tenkte stort allerede…lol)

Så kom videregående skole, og jeg fikk meg ikke akkurat venner ved å legge ut masse kleine videoer av meg selv på nettet. Ehm, jeg var jo den merkelige jenta på internett som brukte parykker og snakket engelsk. Min nye idè var nå å skape en mer voksen versjon av meg selv, så jeg falt rett inn i blogger universet. Bloggen min het Florentinaa.blogg.no, og skrev for det meste om aktuelle hendeler som provoserte meg. Da jeg la ut innlegget om kroppspress tok det helt av. Jeg hadde plutselig 80 000 unike lesere hver dag, og på ett tidspunkt så var jeg #1 på blogglisten i hele Norge. For lille meg var dette en del å fordøye og absolutt helt uforventet. Det skremte meg så mye at en dag så bare forsvant jeg helt. Bloggerlivet var jo bare for å uttrykke mine tanker, ikke for at jeg skulle nå ut til hele verden og lage masse oppstyr. Når jeg får spørsmålet «Men hvorfor sluttet du?» så har jeg fortsatt ikke et klart svar. Jeg vet ikke helt. Jeg tror det bare ble litt mye på en gang.

I 2017 ble jeg helt besatt av Instagram. Jeg gikk til innkjøp av flere tekniske gjenstander, blant annet mitt fullframe kamera Canon 5D Mark 3 og jeg ble ekstremt interessert i å forstå meg på selvportrett. Av tidligere erfaring så visste jeg at det ville bli utfordrende å måtte mase på venner og familie om hjelp, så jeg ønsket heller å klare alt å egenhånd. Jeg lagde en avtale med meg selv om å skape interessante bilder hver eneste dag for å både lære og være pågående. Jeg har ikke akkurat ett blogger-hus og jeg bor jo i ett kaldt land, men utfordringene gjorde at jeg måtte være mer kreativ. Derfor benyttet jeg meg av alle dager med fint vær til shoots, og dagene hvor været ikke var helt samarbeidsvillig så fokuserte jeg mer på andre ting. Jeg vil si at jeg har hatt en stor selv-utvikling bare i løpet av de siste 6 månedene. Jeg føler meg mye bedre, og jeg skal fortsette å pushe meg selv til å yte bedre.

I DAG så sitter jeg her med mine tre chihuahuaer på fanget og skriver mitt første blogginnlegg. Jeg er så glad for å være tilbake! 

Tusen takk for at du ønsket å bli bedre kjent med meg.

Lots of love,
Florentina ♡

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…